Sådan planlægger du dit bolig byggeprojekt på mobilen

I dag kan man næsten klare alt, hvis man blot benytter sig af apps. Du kan finde apps, der kan hjælpe dig med alt fra vægttab til opdragelse af din hund. Men der findes naturligvis også en del apps, som du kan benytte dig af, hvis du står og skal i gang med et større byggeprojekt – eller hvis du blot er en rigtig gør-det-selv-mand, som også godt kan lide at gå at hygge sig med nogle mindre projekter. Tag din smartphone i lommen, og så er du klar til at bygge.

shutterstock_149893565Skal man have en bestemt smartphone?

Nogle apps virker til kun til enten Apple-produkter, eller også virker de kun til Android-produkter. Den til Apple-produkterne finder du inde på App Store, som er det sted, hvor du kan downloade apps. Har du derimod en Android, skal du ind på Google Play, som ligeledes er det sted, hvor du henter dine apps. Men der findes naturligvis også apps, som du både finder i App Store og i Google Play. De virker i sagens natur både til iPhone og Android, så med disse apps, og det er de fleste, behøver du ikke en specifik smartphone.

Bunkevis af apps

Der findes bunkevis af apps, som kan hjælpe dig til at lave dine små og større byggeprojekter. De mest kendte er uden tvivl Handy Man DIY: Få overblik over projektet (12,-), AO.dk mobil: Til håndværkeren (gratis), Home Maintenance: Få styr på dine husopgaver (12,-), Sliding Ruler: Digital Lineal (12,-); STARK Håndværker-app: Alt-mulig-værktøj (gratis) og iSrew: Hvilken skrue skal du bruge? (12,-). Og der findes mange, mange flere smarte apps. Som du ser, kan du både finde apps, som koster lidt, blot 12 kroner, men altså også nogle gratis apps, som kan hjælpe dig godt på vej.